Method Feeder kousek od břehu

titulesoPřidat nadpis - 2023-09-23T010249.187

Chlapi z teamu Preston Innovations byli tak laskaví, že nám poskytli tenhle perfektní návod na to, jak maximálně ovládnout chytání method feederem zejména v blízkosti břehů.  

Všichni víme, jak efektivní metoda Method feeder je, ale přiznejme si, že jedna z nejpřehlíženějších oblastí rybářských míst jsou kraje přímo u břehu!

Okraje jakéhokoli jezera mohou produkovat úžasný sport, zejména mezi květnem a říjnem. Ještě lepší je, že největší obyvatelé jezer se pravděpodobně budou živit okrajem, což znamená, že nějaký výbušný sport lze provozovat na super jednoduchou taktiku. Pojďme se tedy podívat na základy.

Všichni víme, jak efektivní je Method feeder, ale jedna oblast pegu, která je pro tento přístup často přehlížena, jsou okraje! Okraje jakéhokoli jezera mohou produkovat úžasný sport, zejména mezi květnem a říjnem. Ještě lepší je, že největší obyvatelé jezer se pravděpodobně budou živit okrajem, což znamená, že nějaký výbušný sport lze provozovat na super jednoduchou taktiku. Pojďme se tedy podívat na základy.

 

Článek připravujeme, prosíme o strpení.